Door Wie

An Nijs is oprichtster van Lombriz. Zij studeerde af als Licentiate Lichamelijke Opvoeding (1999) en Licentiate Kinesitherapie (2001) aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Zij is gediplomeerd trainer atletiek (VTS niveau A). Sinds 2004 is zij gediplomeerd in voetreflexzonetherapie aan het Centrum voor Nascholing en Posthogeschoolvorming te Brugge.

An werkte in het verleden reeds als wetenschappelijk onderzoeker, personal trainer en kinesitherapeut.  Verder schoolt ze regelmatig bij om nieuwe technieken te leren zoals bv de redcord methode of krachttrainingstechnieken zoals toegepast bij wereldtop gewichtheffers. 

Dit alles geeft An de ideale ervaring om jou optimaal te begeleiden tijdens een trainings-of revalidatieprogramma in Lombriz.

Sinds september 2016 is Eline De Smedt An komen versterken om patiënten nog sneller opnieuw klachtenvrij te krijgen.  

Als gepassioneerd triatlete begon zij in 2010 aan de opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven. Nadat ze kennis maakte met het enorme arsenaal aan sporten, de trainingsleer, (inspannings)fysiologie, preventietraining en het lesgeven groeide haar interesse meer en meer richting de revaliderende mens/sporter. Na het behalen van haar academische bachelor (+trainer B wielrennen) zette ze de stap richting haar grote droom. Ze begon aan het schakelprogramma Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Deze opleiding gaf haar elke dag het gevoel dat ze hét gevonden had. In 2016 studeerde ze af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen (optie sport) aan de KU Leuven. Tijdens het academiejaar 2016-2017 zal ze zich verder specialiseren via het postgraduaat Manuele Therapie aan de UGent.
Patiënten kunnen bij haar terecht voor...
° Alle musculoskeletale problematiek (rug, nek, onderste- & bovenste ledematen)
° Sportblessures en revalidatie
° Functionele oefentherapie
° Manuele therapie
° Taping